Половината европредседателство мина. Е, и?Нещо да усетихте извън аромата на

...
 Половината европредседателство мина. Е, и?Нещо да усетихте извън аромата на
Коментари Харесай

То ще мине, а ние?

 Половината европредседателство мина. Е, и?
Нещо да усетихте отвън аромата на сапуна, с който измиха пред НДК? За Лиляна Павлова трите месеца началничество на Европата са дейни и сполучливи. Тези дни и други анализатори ще зейнат, че сме по-скоро оптимистично настроени в оценките за европредседателството. Как го схванаха, не знам...
С локуми и шербет ще ни хранят още малко. Ще ни убеждават по какъв начин вътрешните кавги нямат отзив на открито. Кабинетът Му ще отпуска нови милиони, с цел да лъска плочки, да стопира митинги и да вири гребен.
Да де, но по всичко проличава, че нищо не е наред в страната и драмата не е в шампоана. С какво се занимаваме три месеца? Оправяме Западните Балкани, дето имат проблеми, но и те са по-малки от нашите. Искаме парламентарна комисия да проверява процеса против Васил Левски, водим разногласия за Втората международна война, за успеха на Путин и прочие Безумия! И гинчета от горе до долу. Тотално разминаване сред европредседателското лустро на политическия Му хайлайф и това, което не е наред в страната.
Ама на кого от тези смърфове му пука?
Европредседателството ще е тук още три месеца. И ще си замине. Какво ще вършим ние, дето оставаме? Имаме три месеца за отговор.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР